Wij zijn op een missie

Klantgerichtheid en een fijne werkplek
Het bedrijf is van onze klanten

Wij zijn bezig met een missie om Crecida een toonaangevende interieur retailer te maken van Europa. Dit betekent dat wij ons elke dag 100% inzetten om onze klanten de beste ervaring te geven die we kunnen bieden. Wij luisteren altijd naar onze klanten en zijn bereid om alles te doen voor onze klanten. Dit betekent ook dat wij ons bedrijf zo gemakkelijk mogelijk inrichten voor onze klanten. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat dit dé centrale waarde is om ons bedrijf op het lange termijn te laten groeien. Daarnaast hebben we ook een passie voor technologie. We proberen technologie zoveel mogelijk in te zetten om onze processen zo foutloos mogelijk te laten verlopen. Ons team bestaat uit jonge geesten die altijd opzoek zijn naar extra krachten die iets weten toe te voegen aan ons bedrijf.

Plezier, groei & vertrouwen

Werken neemt een groot deel van je leven in beslag. Wij vinden het belangrijk dat dit grote deel van je leven gevuld wordt met iets waar je blij en trots van wordt. Dit betekent dat plezier op de werkvloer erg belangrijk voor ons is; voor iedereen. Wij denken dat dit gepaard gaat met persoonlijke ontwikkeling en het geven van vertrouwen aan iedereen binnen ons bedrijf. Door deze drie kernwaarden centraal te stellen denken wij een succes cultuur te kunnen creëren om ons elke dag 100% voor onze klanten in te zetten.

Onze vacatures

Wil jij meewerken aan onze missie?

Vacature meubelbewerker, omgeving Almere (0-15 uur per week)

Wie zijn wij?

Wij zijn een jong team van enthousiaste ondernemers die naast het verkopen van nieuwe meubels het ook belangrijk vinden om oude meubels op te knappen en weer om te toveren tot prachtstukken. Wij zijn gesitueerd in een opslag in Almere waar wij werken aan het bieden van de beste klantervaring. Als jonge ondernemers zijn wij positief ingesteld en gericht op leren, en wij zoeken mensen die het leuk lijken om zich bij ons te voegen!

Wat ga je doen?

Je gaat aan het werk bij onze opslag in Almere, waar wij zelf ook een groot deel van de week aanwezig zijn. Hier staan pre-owned meubels die opgeknapt moeten worden. Hierbij kun je denken aan schuren, het vervangen van kapotte sloten, en kleine reparaties doen aan het meubelstuk. Wanneer de meubels zijn opgeknapt moeten deze ook op de foto gezet worden. Daarnaast doe je ook algemene magazijnstaken zoals het verplaatsen van de meubels en het helpen met de meubels in- en uitladen. Wanneer het goed loopt bieden wij ook doorgroeimogelijkheden. Je kan bijvoorbeeld gaan helpen met bezorgen en eventueel zelf bezorgingen doen! Door nauw contact met ons team heb je de mogelijkheid om veel te leren en om op persoonlijk niveau te groeien.

Wat bieden wij?

 • We bieden een parttime baan met flexibele uren voor ongeveer 15 uur per week.
 • Je krijgt een competitief uurloon, beter dan in de supermarkt!
 • Werkmomenten zijn in overleg en vrij flexibel
 • Je werkt in een gezellig team met werknemers die niet ouder zijn dan 23 en ook wel houden van een gezellige sfeer.
 • Leermogelijkheden binnen het bedrijf.
 • Mogelijkheid om door te groeien. Als een jong bedrijf zijn er veel mogelijkheden voor ons personeel!
 • Rustige en vriendelijke sfeer.

Wat vragen wij?

 • Minimaal MBO denk- en werkvermogen
 • Je bent 16 jaar of ouder
 • Een enthousiaste en actieve werkhouding
 • Je kan zelfstandig werken
 • Je hebt gezond verstand
 • Kan met zijn/haar ‘handen’ werken
 • Je bent sterk genoeg om zware meubels te tillen

Solliciteren

Herken jij jezelf in onze vacature en ben je gemotiveerd om bij ons te komen werken? Stuur dan je CV en motivatie naar info@crecida.nl en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.