Kasten

Tweedehands buffetkasten

Een tweedehands buffetkast is over het algemeen een echte blikvanger in een woning. De term buffetkast is eigenlijk heel doorzichtig. Zo stop je in een buffetkast niet alleen je zondagse servies, maar is het ook een plek voor andere accessoires. Denk hierbij aan kookboeken, schaaltjes, kommen of leuke familiefoto’s! Het unieke aan de tweedehands buffetkasten zijn de dichte deuren aan de onderkant maar vooral de showruimte aan de bovenkant. Zo kan je je mooiste bezittingen in de spotlight zetten en andere spullen makkelijk verbergen.

De voordelen van een tweedehands buffetkast

Een tweedehands buffetkast (dressoir) heeft veel voordelen. Buffetkasten zijn vaak van een flink formaat. Dit resulteert natuurlijk in echte ruimtevulling voor jouw interieur. Omdat je zoveel ruimte verbruikt met een buffetkast wil je er graag wat moois voor terug. Onze tweedehands buffetkasten brengen jouw kamer weer tot leven. Door ideale opslag in de kast heb je een extra opruimhoekje erbij! Dit zorgt ervoor dat je huis lekker opgeruimd blijft. Een buffetkast is een sfeerbepalende toevoeging aan je woning, met verschillende soorten houtsoorten en kleuren heb je al snel wat unieks staan in huis.

Veel mensen maken gebruik het blad van een buffetkast voor van alles en nog wat. Denk hierbij aan lampen, bloemen & kaarsen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Veel buffetkasten hebben lades, hier is ruimte voor bestek, prul of bijvoorbeeld je sleutels en portemonnee. Hier kan je ook je belangrijke documenten zoals paspoorten in kwijt. Het fijne aan een buffetkast is dat je het kan inrichten zoals jij dat wilt. Je kan makkelijk wisselen tussen de uitstraling van de kast.

Tweedehands buffetkasten bij Crecida

Bij Crecida hebben we een breed assortiment in buffetkasten. Ons aanbod bestaat uit verschillende soorten formaten, kleuren en soorten hout. De nieuwe teakhouten buffetkasten zijn gemaakt van gerecycled of plantage teakhout. Sommige kasten zijn nog onbehandeld: deze kasten hebben een prachtige lichte uitstraling. Daarnaast zijn sommige kasten al behandeld en hebben daardoor bijvoorbeeld een warme of koloniale uitstraling. De kasten uit ons aanbod worden volledig schoongemaakt en gerenoveerd. Zo zorgen wij dat jij altijd een tweedehands buffetkast hebt als nieuw.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *