De oprichting van CRECIDA.nl

Per toeval is Hayo in de meubelbranche terecht gekomen door de verkoop van de meubelen van een goede kennis. Langzamerhand ging het verkopen van meubels steeds beter en zo ontstond in de herfst van 2020, CRECIDA. Inmiddels werken we bij CRECIDA met een sterk team en doen we iedere dag ons best om de beste ervaring voor onze klanten te kunnen verzorgen. Met veel zorg en oog voor kwaliteit blijven wij onze collectie uitbreiden.

Inmiddels is ons team aardig gegroeid. Bij het oprichtingsteam hebben zich ook 2 hardwerkende studenten weten te voegen: dit zijn Haye en Tim. Daarnaast bestaat ons team uit meerdere bezorgers, bijrijders, meubelbewerkers en e-commerce medewerkers. Dit team staat elke dag voor jou klaar!

Bij CRECIDA gaan we elke dag op zoek naar de mooiste pre-owned stukken. In deze zoektocht staat er een sterke focus op vinden van de hoogste kwaliteit pre-owned stukken met een duurzaam karakter. Wij vinden het erg belangrijk dat we kunnen bouwen aan de circulaire meubelmarkt van morgen.

Over ons

Bij CRECIDA geloven we in het nieuwe nieuw. Door pre-owned en refurbished meubelstukken aan te bieden creëren wij de meubelmarkt van de toekomst.

Consumenten vinden bij ons pre-owned meubels die tot wel 70% goedkoper zijn dan nieuw meubels, terwijl de staat in veel gevallen nagenoeg hetzelfde is. De consument staat bij ons altijd centraal. Hierdoor krijgt de consument een nieuwe aankoopervaring.

Ons team

Wij stellen ons graag even voor