CRECIDA

Oprichting

Per toeval is Hayo in de meubelbranche terecht gekomen door de verkoop van de meubelen van een goede kennis. Langzamerhand ging het verkopen van meubels steeds beter en zo ontstond in de herfst van 2020, CRECIDA. Inmiddels werken we bij CRECIDA met een sterk team en doen we iedere dag ons best om de beste ervaring voor onze klanten te kunnen verzorgen. Met veel zorg en oog voor kwaliteit blijven wij onze collectie uitbreiden.

Bij CRECIDA zijn kwaliteit, service en duurzaamheid de hoogste prioriteit. Met het gebruik van de laatste technologieën bieden wij onze klanten de beste online ervaring in de meubelbranche.

Missie en visie

Smaken en stijlen zijn net zo uniek als een persoonlijkheid. Uw huis wordt uw thuis, momenten worden ervaren en herinneringen worden gecreëerd. Wij geloven dat uw interieur een weerspiegeling van uw smaak, stijl en persoonlijkheid zou moeten zijn. Bij CRECIDA doen we daarom elke dag ons best om voor u op zoek te gaan naar de mooiste pre-owned stukken. Ultiem woongeluk, voor nu én in de toekomst.

2020

opgericht in

6

jonge en ambitieuze studenten