Over Crecida

Over ons aanbod van pre-owned meubels

Tijdloos en verantwoord

Wij denken dat de esthetische waarde en de kwaliteit van een meubel niet vergaat. Mooie meubels zijn immers tijdloos en vele kwaliteitsmeubels zijn ook gemaakt om een leven lang mee te gaan. Wij denken daarom dat een esthetisch en uniek ontworpen meubel ongeacht de leeftijd altijd mooi zal zijn en blijven. Het kopen van een pre-owned meubel betekent dus dat je een verantwoord en tijdloos meubel koopt.

Het is daarnaast super zonde dat prachtige meubels in vele gevallen worden weggegooid. Vaak hebben mensen al nieuwe meubels besteld en staan de oude meubels in de weg en is weggooien vaak een voor de hand liggende oplossing. Door het opkopen en vervolgens aanbieden van pre-owned meubels zorgen we ervoor dat kostbare meubels niet meer op de stort belanden en dat we onnodige verspilling tegengaan.  Hierdoor hebben we vaak van elk pre-owned meubel maar één uniek exemplaar op voorraad.

Voordat wij onze meubels aanbieden op onze website kijken we onze pre-owned meubels grondig na. Zo schuren we de meubels vaak helemaal op, zetten we de meubels in de meubelolie, voeren we andere reparatie werkzaamheden uit en maken we de meubels altijd grondig schoon. Dit zorgt er uiteindelijk voor dat ons aanbod naast uniek en verantwoord is, ook estetisch is.

Pre-owned en professioneel

In onze ogen is vaak het probleem bij pre-owned meubels dat je in vele gevallen bij meubelverkopers terecht komt waar je toch niet zo’n fijn gevoel bij krijgt. Wij hebben ons bedrijf zo opgericht, dat we onze klanten ten alle tijden een goed gevoel willen geven en we graag representatief te werk gaan. Dit doen wij door:

– Meubels te verkopen die pre-owned zijn, maar er nog goed uit zien;
– De conditie van de meubels en eventuele beschadigingen duidelijk en transparant communiceren;
– Service bieden aan onze klanten doormiddel onze eigen bezorgservice de Track & Trace bezorging, het verlenen van garantie en de mogelijkheid bieden om met ons te videobellen voordat een bezorging plaatsvindt.

Circulair

Daarnaast vinden wij het ook super tof dat we door het verkopen van pre-owned meubels verantwoord bezig zijn. Anno 2021 is het namelijk is onze ogen niet altijd meer nodig om alles nieuw te kopen. Verantwoord-ondernemen is bij ons één van de centrale thema’s. We denken dat ons pre-owned aanbod daar perfect op aansluit. Onze pre-owned meubels zijn dus ook helemaal van deze tijd, waarin de circulaire economie steeds centraler komt te staan.

Goed geprijst

Pre-owned meubels hebben naast de bovengenoemde voordelen ook nog een ander groot voordeel: de prijs. Over het algemeen kunnen wij deze meubels stukken goedkoper inkopen dan nieuwe meubels. Het zou uiteraard gek zijn om onze pre-owned meubels aan te bieden voor nieuw prijzen. Dit betekent dat wij de lagere inkoop prijzen kunnen doorbereken; hierdoor zijn pre-owned meubels vaak stukken goedkoper dan (onze) nieuwe meubels. Echt win-win dus!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *