Crecida, dé online meubelwinkel

Bij ons bestel je je meubels super makkelijk vanaf je eigen bank

Bij Crecida vind je een uiteenlopend aanbod van meubels die volledig online verkocht worden! Wij zijn een online meubelwinkel die onder andere mangohouten meubels, teakhouten meubels en pre-owned meubels online verkoopt en wij breiden ons aanbod wekelijks uit met verschillende producten. Tevens is ons aanbod van pre-owned meubels ook zeer wisselend met unieke meubels die voor voordelige prijzen aangeboden worden.

Wij hebben een klantenservice die elke maandag tot zaterdag van 9:00 tot 20:00 voor je klaar staan om al jouw vragen te beantwoorden. Wij zijn bereikbaar via verschillende kanalen zoals WhatsApp, via de telefoon of via ons e-mailadres. Een antwoord op jouw vraag heb je super snel. Dat is één van de voordelen van onze online meubelwinkel.

Bijna alle meubels die op onze website aangeboden worden zijn direct leverbaar. Zo hoef jij niet lang te wachten totdat jij je meubels in huis hebt. We hebben verschillende bezorgopties, waaronder onze eigen bezorgservice. Dit biedt jou de flexibiliteit en de service om uiterlijk binnen 1 à 2 weken jouw meubel in huis te ontvangen op een moment wanneer het jou uitkomt.

Onze website proberen wij zo uniek en gebruiksvriendelijk mogelijk te ontwerpen. We proberen dit een unieke en leuke online shopervaring te maken. Denk je dat wij ons hierin kunnen verbeteren? Laat het ons vooral weten!

Online bezichtigingen

Een duidelijker beeld van onze meubels; en dat zonder kilometers te hoeven maken

Misschien is het in eerste instantie een gek idee om een online bezichtiging in te plannen, maar tot nu toe hebben we veel positieve ervaringen gehad met de videogesprekken. Omdat je het meubel niet in het echt kan zien voordat je het meubel koopt, bieden we de mogelijkheid om door middel van een videogesprek het meubel toch te kunnen zien en ons alle vragen te stellen die je over het meubel hebt. Zo hoef je voortaan ook geen ellendig lange afstanden af te leggen om toch een duidelijk beeld te krijgen van een meubel dat je aanschaft. Je kan middels een online bezichtiging dus een duidelijk beeld schetsen van het meubel waarin je geïnteresseerd ben; en dat vanaf je eigen bank via WhatsApp of FaceTime!

Middels een online bezichtiging kan je zien of de kleuren wel overeenkomen met de foto’s. Daarnaast zijn we ons er bewust van dat we pre-owned meubels verkopen. De meeste meubels hebben dus (zichtbare) gebruikssporen; de één wat minder en de ander wat meer. We nemen dan ook graag even de gebruikssporen gezamenlijk door, zodat je echt zeker bent dat het meubel 100% naar wens is. We willen mensen namelijk blij maken met onze meubels en we denken dat videobellen een extra servicepunt van ons als online meubelwinkel is!

Wil je een online bezichtiging inplannen? Neem dan gewoon contact met ons op en we zullen samen een moment inplannen.

Online bezichtiging inplannen?

Wij staan van maandag tot zaterdag van 9:00 tot 20:00 voor je klaar

Telefoon

Online bezichtiging

06-18185901 & 06-81638818 (op afspraak)

Ontdek onze services

Swipe naar rechts om meer te zien