Over Crecida

Nieuw bij Crecida

We bevinden ons in een turbulente tijd bij Crecida! Erg recent zijn wij verhuisd met onze opslag en ons kantoor van Leek naar Almere. Hier zijn wij nu werkzaam en werken we erg hard aan het aanbieden van de beste service. De nieuwe opslag beschikt over voldoende ruimte waarin wij onze pre-owned meubels goed kunnen opknappen en verwerken. Daarnaast zijn we ook druk bezig met het uitbreiden van ons assortiment. Wij zijn blij om aan te kondigen dat wij de producten van Livingfurn nu ook aanbieden en hopen dat jij hier net zo van geniet als wij!

Verhuizing

Nu wij verhuisd zijn naar Almere zijn wij op zoek naar mensen die zich bij ons team willen aansluiten! Wij zijn op zoek naar een enthousiast jong persoon die goed past binnen ons team. Het magazijn is een stuk groter en wij hebben hulp nodig bij het omtoveren van onze pre-owned meubels tot nieuwe prachtstukken. Op het kantoor zijn wij nauw verbonden met de werkzaamheden hier en bieden wij een plaats waar je als medewerker veel kan leren en kan doorschuiven. Ben jij geïnteresseerd in deze baan? Check dan onze pagina voor meer informatie of stuur je cv en motivatie naar info@crecida.nl en dan komen wij zo snel mogelijk bij je terug!

Social Media

Tegenwoordig zijn wij ook actief op social media. Via Instagram en Facebook proberen wij nauw verbonden te zijn met onze klanten. Via onze Instagram pagina maak je nu bijvoorbeeld kans op het winnen van onze zelfgeproduceerde posters waarmee wij proberen extra flair te geven aan jouw muur. Hierbij kun je denken aan een expositie over Indonesië, wat een prachtige regio is met een bruisende cultuur. Wist je bijvoorbeeld dat er 0,6 miljoen hectare aan teak plantages zijn in Indonesië? Belangrijk voor deze regio is dat de teak die er geproduceerd wordt natuurvriendelijk is en dat de ecosystemen die opgebouwd zijn binnen de plantages behouden worden. Wij proberen hier ook aan mee te werken door verantwoordelijk om te gaan met het teakhout dat wij gebruiken.

Assortiment

Naast het toevoegen van de producten van Livingfurn aan ons assortiment zijn wij actief bezig met het verbeteren van ons aanbod. Hou onze verschillende kanalen in de gaten om er als eerste bij te zijn wanneer wij ons aanbod verbreden! Om goed op de hoogte te blijven kun je je bovendien aanmelden voor onze nieuwsbrief, waarmee je ook nog eens 35 euro korting krijgt op je volgende bestelling!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *