Alle muurposters

Alle muurposters zijn verkrijgbaar in 4 afmetingen: 30x40cm - 40x50cm - 50x70cm - 70x100cm.

We respect our beautiful planet

We willen onze klanten voorzien van unieke muurposters op een duurzame wijze: FSC gecertificeerd papier, bio-degradable verzendkokers en een transportpartner die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan

Over onze posters

Op deze manier proberen we onze posters zo uniek mogelijk te maken
binnen 2-5 dagen in huis

Bestellen, printen & verzenden maar. En tevens ingepakt in duurzaam verpakkingsmateriaal.

slechts €4,- verzendkosten

De posters worden tevens altijd verstuurd met een Track&Trace volgoptie. Wat wil je nog meer?

periodiek nieuwe posters online

Periodiek plaatsen we een nieuwe posters online in unieke thema’s & stijlen.

hoogwaardig en duurzaam

Kwaliteitsposters, FSC gecertificeerd papier en bio-degradable verzendkokers.

Veelgestelde vragen

Ontdek hier een aantal belangrijke veelgestelde vragen
Hebben jullie ook een fysieke winkel?

We zijn momenteel nog uitsluitend een online meubelwinkel. Desondanks bieden we wel de mogelijkheid aan om producten te kunnen bekijken middels een online bezichtiging. De muurposters worden echter ‘on-demand’ geprint. Tijdens een online bezichtiging kunnen we dus een muurposter aan je laten zien, maar dit zal niet dezelfde poster zijn waarin je waarschijnlijk geïnteresseerd bent.

Geven jullie ook garantie op de muurposters?

Wij garanderen dat alle muurposters voldoen aan de gebruikelijke eisen en normen die daaraan ten tijde van de levering redelijkerwijs kunnen worden gesteld en waarvoor zij bij normaal gebruik zijn bestemd. Voor de geleverde muurposters geldt een garantie zoals deze door onze toeleveranciers wordt geboden. Het garantietermijn wat wij bieden op onze muurposters is 6 maanden.

Wat zijn de verzendkosten?

De muurposters zijn gratis af te halen aan de Bolderweg 2 te Almere. We zijn hier gevestigd en kunnen je zo eenvoudig het bestelde product overhandigen. Bel altijd even van tevoren. De muurposters worden ‘on-demand’ geprint, waardoor we de posters niet direct op voorraad hebben.

Voor alle landen gelden er unieke verzendkosten. De bezorgkosten in Nederland bedragen altijd slechts €4,-. Bestel je een muurposters vanuit België? Vul bij het afrekenen je gegevens in en je zult eenvoudig de verzendkosten aantreffen die voor jouw van toepassing zijn.

Kan ik mijn bestelling ook achteraf- of in termijnen betalen?

Dat is zeker mogelijk! Je kunt je bestelling achteraf betalen door af te rekenen met Klarna. Daarnaast kun je je bestelling ook in termijnen betalen. Echter zitten hier wel voorwaarden aan verbonden. We hebben een hele pagina opgesteld met allemaal informatie over de betaalmethodes.

De wereld als onze passie

Dit is waarom we begonnen zijn met het verkopen van muurposters