Meubels

Industriële teakhouten eettafel

Industriële eettafel in woonkamer

De industriële teakhouten eettafel is een object die veel te zien is in verschillende huishoudens. Zowel jong als oud kiezen daarnaast steeds meer voor deze trendy eettafel. Een teakhouten eettafel wordt meestal gebruikt voor het eten van maaltijden en werken.

Je moet aan een paar aspecten denken wanneer je een keuze om een industriële teakhouten eettafel gaat kopen. Wij raden je aan om te kijken naar: lengte, hoogte, vorm van de tafel en de uitstraling van de tafel.

Bij de lengte moet je rekening houden met het aantal personen die gebruik gaat maken van de industriële tafel. Om dit te berekenen moet je 60 centimeter nemen per zit zitplaats tussen de tafelpoten. Een andere factor die een belangrijke rol speelt is de loopruimte. Reken minimaal 1 meter rondom de tafel.

Een goede hoogte van een industriële teakhouten eettafel

Daarnaast is het belangrijk om te zorgen voor een goede hoogte van de teakhouten eettafel. Als je uitgaat van de lengte van een gemiddelde Nederlander, dan is de beste hoogte voor een industriële teakhouten eettafel 77-78 centimeter. Wij raden aan rekening te houden met de stoelen die je er bij kiest. Aangezien het voor het praktische gedeelte belangrijk is dat de stoelen met of zonder armleuning onder de eettafel kunnen worden geschoven.

Na het praktische gedeelte is het aanzien van de tafel natuurlijk even belangrijk. De vorm van een tafel kan evenwel rechthoekig, met boomstamrand, cirkelvormig of in een ovale vorm. Rechthoekig past meestal makkelijker in huis en is praktischer. Een cirkelvormige tafel kan handig zijn als er stoelen bij gezet moeten worden en als je minder oppervlakte hebt voor de teakhouten eettafel. Als je kiest voor een industriële teakhouten eettafel, dan kies je altijd voor een unieke uitstraling. De teakhouten eettafels die wij aanbieden zijn altijd gemaakt van gebruikt teakhout en hebben daarom allemaal zijn eigen unieke nerfstructuur.  Door deze unieke uitstraling past een industriële teakhouten eettafel in ieder interieur, zowel in een modern interieur als in een klassiek interieur.

Ons aanbod

Daarnaast bieden we industriële eettafels aan die gemaakt zijn van acaciahout, plantageteakhout, gerecycled eikenhout, oude eikenhouten wagonplanken of van Frans eikenhout. Daarnaast heb je ook verschillende mogelijkheden met betrekking tot de poten. We bieden x-poten, u-poten, matrixpoten en v-poten aan.

Wanneer je een industriële teakhouten eettafel wil aanschaffen, dan bezorgen wij vanaf €30 het meubel bij je aan huis. Een videogesprek inplannen is mogelijk en bij eventuele onduidelijkheden kan je gebruik maken van onze klantenservice.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *