Betaalinformatie

iDeal

Met de betaalmethode iDEAL kun je eenvoudig online betalen. Als klant betaal je via de mobiel bankieren app of de internetbankieromgeving van je eigen bank. iDEAL is een directe online overboeking wat het proces erg eenvoudig maakt!

                                                 MEER OVER IDEAL

 

PayPal

 

Met PayPal kun je snel en gemakkelijk online geld overmaken en ontvangen. Het is een eenvoudige en betrouwbare betaalmethode om (ook internationaal) geld over te maken naar familieleden, vrienden, webshops en veiligingwebsites.

                                                 MEER OVER PAYPAL

 

CreditCard

 

Ook kun je bij ons betalen met een creditcard. Dit is tevens een erg eenvoudige en betrouwbare betalingsmethode. Met een creditcard betaal je zonder dat het geld direct van je rekening wordt afgeschreven. Je leent als het ware tijdelijk geld van de creditcardverstrekker. Je hoeft slechts je gegevens in te vullen om een betaling te voltooien. Erg eenvoudig dus!                                               

 MEER OVER CREDITCARD

Klarna: Achteraf Betalen

 

Klarna is een van de flexibele betaalmethodes die we aanbieden. Met de betaalmethode ‘Klarna: Betaal later’ betaal je je bestelling achteraf zodra je deze hebt ontvangen en besloten hebt deze te houden. Zo betaal je nooit voor wat je terugstuurt. Je vult slechts je naam, adres, woonplaats, e-mailadres in  en je betaalt wanneer het jou goed uitkomt tijdens de betaaltermijn van 14 dagen.  Je kan tot en met 30 dagen na je bestelling betalen. Betalen doe je online of in de app.

Ben je zeker van je aankoop? Betaal gelijk. Klarna rekent hiervoor geen extra kosten. Je kan met één klik betalen, of met iDEAL. Achteraf betalen met Klarna is veilig en eenvoudig. De betalingsgegevens van je aankoop vind je terug op de rekening die je van ons ontvangt. Natuurlijk kun je de betalingsgegevens ook altijd opzoeken door in te loggen in de Klarna App of bovenaan deze pagina. Lees meer informatie de website van Klarna. Heb je verder nog vragen over Klarna en de betaling? Neem dan gerust contact met ons op.

                                                 MEER OVER KLARNA

In3 – In 3 keer betalen met 0% rente

 

In3 valt ook onder ‘flexibele betaalmethodes’. Betaal je je aankoop namelijk liever niet in één keer? Maak dan gebruik van in3: de enige gespreide betaalmethode met 0% rente. In drie keer betaal je het aankoopbedrag zonder extra kosten. Zo koop je binnen je budget je favoriete product. Het minimale bestelbedrag is € 100,- en het maximale bestelbedrag is € 3.000,-.

Voorafgaand aan de betaling doet in3 een supersnelle gegevens controle. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kan je contact opnemen met in3 of kiezen voor een andere betaalmethode. Wil je meer informatie over in3? Bezoek dan: www.payin3.nl.

Als je kiest voor in3 betaal je het volledige bedrag in drie gelijke delen binnen 60 dagen. Op de dag van je bestelling betaal je het eerste deel via iDeal en wordt je aankoop verzonden. 30 dagen later betaal je het tweede deel en weer 30 dagen later het derde deel. Zo hoef je geen grote uitgave in een keer te doen. Je ontvangt een mailtje zodra je een nieuwe betaling moet doen.

  1. Kies & check:
    Kies in3 bij het afrekenen, het systeem doet een supersnelle gegevenscontrole.
  2. 1e betaling & verzending:
    Je doet direct je eerste betaling en de bestelling wordt verzonden.
  3. 2e & 3e betaling:
    Binnen 30 dagen doe je de tweede betaling en binnen 60 dagen doe je de derde betaling.

                                                 MEER OVER IN3

Bancontact

 

Met Bancontact kun je eenvoudig en snel betalen. Je betaalt direct online of via je eigen vertrouwde bankomgeving. Net als bij iDeal is het een directe online overboeking, dit draagt bij aan de betrouwbaarheid van het betalen!

MEER OVER BANCONTACT