Met pre-owned naar de toekomst

Bij CRECIDA zijn we elke dag opzoek naar de mooiste pre-owned stukken. Kwaliteit, service en duurzaamheid staan bij ons op nummer 1. We vertellen je graag meer over onze visie, en op welke manier wij bijdragen aan een groenere toekomst.

Waarom pre-owned?

Bij CRECIDA geloven wij sterk in de tijdloosheid van meubelstukken. Echte kwaliteit vergaat niet. Daarom richten wij ons dagelijks op het vinden en aanbieden van de mooiste pre-owned stukken. Op deze manier pogen wij de meubelcirculatie te vergroten en oude meubelstukken nieuw leven in te blazen. Wij vinden het erg belangrijk dat we niet alleen nĆŗ kunnen genieten van deze meubelstukken, maar ook in de toekomst!

Nieuw leven

Bij CRECIDA geloven wij dat de kwaliteit van goede meubelstukken niet vergaat. Met onze zoektocht naar de mooiste pre-owned stukken voorkomen we dat er steeds meer meubels weggegooid worden. Voordat de meubels in onze collectie verschijnen worden ze grondig geĆÆnspecteerd, geschuurd, geolied en eventueel gerepareerd. Zo maken we samen een eind aan onnodige verspilling.

Circulair

Met onze visie en missie pogen wij de toekomst te veranderen. We zouden graag een sterke groei in de circulatie-beweging willen zien. Het zou prachtig zijn als mensen niet meer zomaar alles nieuw kopen, maar meer bewust gaan kopen. Lees hieronder meer over ons Plant-A-Tree initiatief.

Help jij mee in onze beweging?
#SpreadTheWord