Over Crecida

Crecida: een kort stukje over wie wij zijn

Wie wij zijn
In dit stukje vertellen we kort over wie wij zijn. Crecida is opgericht door een jonge ondernemer uit Groningen. Vanaf jonge leeftijd is de oprichter al bezig met het kopen en verkopen van tweedehands producten. De eerste keer dat hij meubels verkocht was per toeval. Een kennis wilde namelijk gaan verhuizen en zei dat hij alle meubels in het oude huis wilde weggooien; en dat terwijl de meubels nog zo goed als nieuw waren. De verkochte meubels kregen weer een mooi plekje bij iemand in het huis en het begin van een business-idee kwam tot leven.

Inmiddels werken we met meerdere mensen aan het bedrijf en proberen we zoveel mogelijk mensen blij te maken met onze meubels. Zo knapt één iemand de meubels indien nodig op, de ander bezorgd de meubels, iemand anders is verantwoordelijk voor de website en zijn er ook nog andere rollen die vervuld worden door personeelsleden. Dat is in het kort over wie wij zijn; er wordt dus hard aan de weg getimmerd. Naast pre-owned meubels zijn we ook druk bezig met het vinden van leveranciers die met ons willen samenwerken om ons aanbod van nieuwe meubels uit te breiden. Echter zijn we kritisch en willen we ervoor zorgen dat we geen meubels op de markt brengen waar illegale ontbossing aan vooraf is gegaan. Dit vinden wij namelijk erg belangrijk. Binnenkort zullen we ook muurposters op onze website aanbieden. En ook hiervoor geldt; we willen illegale ontbossing tegengaan.

In de toekomst hopen we ook winkels te openen en zodoende dezelfde online shop-ervaring te geven in een fysieke setting. Hopelijk kunnen we jullie dan allemaal in levende lijve welkom heten!

Wil je meer over wie wij zijn? Stuur ons dat gewoon eens een berichtje via WhatsApp, mailtje of bel ons eens met je vragen. We beantwoorden alle vragen met alle plezier. We nemen graag de tijd voor onze klanten; ook als dit niet product gerelateerd is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *