Klantenservice

Bezorgingen & levertijden

Bezorgingen & levertijden

In alle gevallen is het voor ons belangrijk dat er een duidelijke communicatie plaatsvindt tegenover de klant. Schroom daarom nogmaals niet om contact op te nemen wanneer je vragen hebt. Dit kan telefonisch, via de mail, of via de website.

Momenteel leveren we standaard alleen in Nederland en België. Wil je je meubel toch daarbuiten bezorgd hebben? Neem dan contact met ons op, zodat we kunnen kijken of we toch iets voor je kunnen betekenen. In het verleden hebben we in overleg namelijk ook in andere landen geleverd! In overleg is veel mogelijk.


Bezorgkosten in Nederland

In Nederland worden alle meubels gratis tot de 1e deur bezorgd! 

Alle producten worden gratis tot de 1e deur geleverd! Deze leveringen worden door ons zelf uitgevoerd, of door één van onze bezorgpartners (DPD, CTS Group of Offsize Parcels).


Bezorgkosten in België

In België worden meubels standaard tot de 1e deur geleverd.

Basic: bezorging tot de 1e deur: 

  • Klein meubels: €5,- | Deze zendingen worden doorgaans in pakket geleverd door DPD
  • Middelgrote meubels: €20,- | Deze zendingen worden doorgaans in pakket geleverd door Offsize Parcels
  • Groot meubels: €59,- | Deze zendingen worden doorgaans geleverd op pallets door CTS Group.

Tot nu toe is alleen de basic bezorgoptie beschikbaar voor Belgische klanten. Dit betekent dat we het meubel bij de eerste deur afleveren, zorg dus dat je dan thuis bent! Mits het pakket via CTS Group wordt geleverd wordt dit gedaan via een pallet.


Onze transporteurs

Onze meubels worden door verschillende partijen geleverd. Dit is afhankelijk van de afmetingen en unieke kenmerken van het type product.

  • Wanneer je een klein pakket besteld hebt wordt dit door DPD geleverd;
  • Middelgrote meubels worden doorgaans geleverd door Offsize Parcels;
  • Groot meubels worden geleverd door onze eigen bezorgservice of CTS Group geleverd.

Hoe weet ik wanneer mijn bestelling geleverd wordt?

Je wordt ten alle tijden goed op de hoogte gesteld van de bezorgstatus. Dit betekent dat je door één van onze medewerkers altijd een update zal ontvangen over jouw bezorging.

Binnen 24 uur na je bestelling wordt er namelijk contact met je opgenomen. We proberen je dan zo snel mogelijk een bezorgmoment te communiceren. Indien het bezorgmoment niet direct duidelijk is, dan zal er ook contact met je opgenomen met relevante informatie. Uiterlijk 2 dagen voor je bezorging ontvang je een tijdslot. In alle gevallen ontvang je een Track&Trace optie van de bezorger; afhankelijk van de bezorgdienst zul je dit via WhatsApp of per mail ontvangen.


Levertijden

De levertijd waar wij naar streven is binnen een week, in uitzonderlijke gevallen zal dit binnen 14 dagen zijn, maar dit komt weinig voor.


Over Track&Trace en het bezorgmoment

Je zult ten alle tijden een Track&Trace volgoptie ontvangen. Bij elke bezorgdienst verschilt dit:

 • DPD: een tijdslot en Track&Trace volgoptie per mail.
 • Offsize Parcel: een tijdslot en Track&Trace volgoptie per mail.
 • CTS Group: een tijdslot en Track&Trace volgoptie per mail.
 • Eigen bezorgservice: een tijdslot en Track&Trace volgoptie per WhatsApp.

Wat gebeurt er als ik niet thuis kan zijn?

Mocht je niet thuis zijn binnen het aangegeven tijdslot, of komt er toevallig iets tussen? Neem gerust contact met ons op! Wij zijn altijd bereid om te helpen en proberen samen met jou de beste oplossing te zoeken. Mocht het zo zijn dat wij voor je deur staan en er niemand aanwezig is dan zullen wij het afleveren bij de buren.


Is het mogelijk om een later bezorgmoment in te plannen?

Stel dat je binnenkort gaat verhuizen of er komt een andere situatie voor waarin je het meubel niet direct nodig hebt. Het is dan mogelijk om een ander bezorgmoment in te plannen. Laat dan een notitie achter bij het afrekenen of bel ons op, dan zoeken we samen het ideale moment uit om het meubel te bezorgen.

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem contact op en dan helpen we je graag.

Eigen bezorgservice

Indien jouw meubel door onze eigen bezorgservice wordt geleverd, ontvang je een tijdslot van maximaal 3 uur en kunnen we je, indien nodig, eenvoudig op de hoogte stellen van belangrijke updates. Nadat je jouw bestelling hebt geplaatst nemen we daarom zo snel mogelijk contact met je op om een bezorgmoment- & tijdstip af te spreken. Daarnaast sturen we je op de dag van de bezorging een live-locatie via WhatsApp. Zo kan je ons dus echt real-time volgen; een echte Track & Trace bezorging dus!

Wil je meer weten?

Wij staan van maandag tot zaterdag van 9:00 tot 20:00 voor je klaar

Telefoon

Online bezichtiging

06-18185901 & 06-81638818 (op afspraak)

Ontdek onze services

Swipe naar rechts om meer te zien