Meubels

Acaciahouten eettafel

Acaciahouten eettafel met 2 bankjes

Acaciahout gaat lang mee, heeft een mooie uitstraling en is zeer duurzaam. Daarom is acaciahout ideaal voor een eettafel. Veel huishoudens gebruiken een eettafel. Zowel jong als oud maakt er gebruik van. Zo wordt er bijvoorbeeld: gegeten, gewerkt en nog allerlei andere dingen.

Voor een goede keuze van een eettafel raden wij aan om naar een aantal dingen goed te kijken. Er moet er worden gekeken naar: lengte, hoogte, vorm van de tafel en de uitstraling van de tafel.

De lengte van een acaciahouten eettafel

Bij de lengte moet je rekening houden met het aantal personen die gebruik gaat maken van de tafel. Om dit te berekenen moet je 60 centimeter nemen per zit zitplaats tussen de tafelpoten. Een andere factor die een belangrijke rol speelt is de loopruimte. Reken minimaal 1 meter rondom de tafel. Daarnaast is het belangrijk om te zorgen voor een goede hoogte van de eettafel. Als je uitgaat van de lengte van een gemiddelde Nederlander, dan is de beste hoogte voor een acaciahouten eettafel 77-78 centimeter. Je moet wel rekening houden met de stoelen die er bij worden gekozen, aangezien het voor het praktische gedeelte belangrijk is dat de stoelen met of zonder armleuning onder de eettafel kunnen worden geschoven.

Na het praktische gedeelte is het aanzien van een eettafel natuurlijk even belangrijk. De vorm van een tafel kan evenwel rechthoekig zijn als cirkelvormig. Rechthoekig past meestal makkelijker in huis en is praktischer. Een cirkelvormige tafel kan handig zijn als er stoelen bij gezet moeten worden of als u minder oppervlakte heeft voor de eettafel.

Een acaciahouten eettafel heeft net zoals een teakhouten eettafel een unieke uitstraling. Bij de teakhouten eettafel komt dit door de unieke nerfstructuren. Bij een acaciahouten eettafel heeft dit te maken met de vlamtekening en de wisselende kleurschakeringen. Door deze unieke uitstraling combineren mensen een acaciahouten eettafel vaak met een industrieel interieur.

Wanneer je een acaciahouten eettafel wil aanschaffen, dan bezorgen wij vanaf €30 het meubel bij je aan huis. Een videogesprek inplannen is mogelijk en bij eventuele onduidelijkheden kan je gebruik maken van onze klantenservice.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *